Osnivači DSS-a: Zakucan poslednji ekser u sanduk stranke

Više osnivača i funkcionera DSS napustilo je juče tu stranku zbog poslednjih dešavanja, među kojima je i isključenje doskorašnje predsednice Sande Rašković Ivić.

U pismu javnosti koje su potpisali, između ostalih članovi Izvršnog odbora Lazar Đurović i Branislav Šoškić i članovi Političkog saveta Milivoje Glišić

i Petar Lađević, kaže se da su duboko posramljeni i "zgađeni" postupcima onih sa kojima su četvrt veka delili iste političke principe i borili se za iste životne vrednosti.

"Danas posle svega postadosmo svedoci postupaka onih koji trenutno vode stranku, a koji su sada već 'Titanik' zvani DSS polako poslali na dno 'srpske političke baruštine', a po zamisli Aleksandra Velikog Vučića. Isključenjem dojučerašnje predsednice stranke Sande Rašković Ivić, dvojac bez kormilara u sastavu Dragan Maršićanin - Miloš Jovanović, zakucao je poslednji ekser u sanduk DSS-a. Drugačije se i nije naslućivalo", stoji u pismu koje je potpisalo 20 funkcionera ove stranke.

  • Drinka

    31.10.2016 13:43
    Sretan gospodara.
    Kao srece da niste ni bila u stranci, nebu je dovde srozali. Da Vas je Koštunici ranije otkačio stranci bi i da nas bila sila. Ali Miloš Jovanovic ce je sigurno podici, samo treba da odu oni koji vuku nazad.
  • mrva

    29.10.2016 22:19
    Da bar niste nikada ni postojali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.