Pijani svatovi se trkali, pa pregazili dve žene

Branka D. (67) i Gordana S. (68), koje je u subotu u centru Užica pokosio automobil "alfa" dok su se šetale trotoarom, operisane su u užičkoj bolnici i njihovo stanje je stabilno.

Vozač "alfe" D. N. (27), koji je nakon udesa pobegao, ostavljajući teško povređene sugrađanke, uhapšen je posle nekoliko sati i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

"Pravo je čudo kako su obe žene preživele ovaj udes. Posle udarca obe su završile na krovu automobila, a onda su pale na kolovoz. Tak kad vidite automobil, postane vam jasno koliko je jak udar bio", kažu rođaci Branke D.

Vožnja, koja se umalo završila tragično, počela je razmiricom na jednoj svadbi i začikavanjem dvojice gostiju čiji je automobil brži.

"Uhapšeni D. N. nedavno je kupio "alfu" i sa još jednim gostom krenula je, kroz šalu, rasprava čiji je automobil brži. Ubrzo su njih dvojica izašli napolje, seli u svoje automobile i krenuli ka Bajinoj Bašti da provere čije je vozilo bolje. U jednoj krivini D. N. koji je bio prvi, sustigao je autobus i, da bi izbegao sudar, skrenuo je u desnu stranu i na trotoar, gde su šetale dve žene", kaže rođak jedne od povređenih.

Policija sumnja da su oba vozača u trenutku nesreće bila pod dejstvom alkohola.

Vozač "alfe" će biti saslušan u tužilaštvu, dok će drugi vozač odgovarati samo prekršajno.

  • Mama

    01.11.2016 08:03
    Holivud
    Kada budete pogledali hit serijal paklene ulice, onda se zapitajte zasto se ovakva voznja glorifikuje i zasto nasi frustrirani sugradjani misle da su Pol Voker. Definitivno zakon nije dobar. Ostavljeno je da bogatasi svojim novcem kupuju suske presude jer zrtve ovih obesnih likova obicno nemaju para za "dobrog" advokata. Naravoucenije, treba da se menja zakon. Da se voznja preko 80 u naseljenom mestu kaznjava oduzimanjem vozila i prodajom istog a novac da ide u fond iz kojeg ce zrtve ovih obesnih kreatura moci da dobiju lecenje, pravu pravnu pomoc.
  • Alfa Romeo

    31.10.2016 13:01
    pozzzzzzz
    Dakle Alfa je bila brža pozzzzzzzz
  • Tito

    31.10.2016 10:13
    Krenite uvece po novosadskim bulevarima . Ima ih koliko zelite . Celavi , bezobrazni i izrazito agresivni. Tatini sinovi puni sebe sto im je tata kupio auto . Zabava po bilo koju cenu je najvaznija od svega . Steta sto nema Jozeka takvi bi sada tucali kamen na jednom poznatom ostrvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija