Stefanović: Vučić strahuje da je meta bio njegov brat

Ministar policije Nebojša Stefanović kaže da je u vezi sa oružjem u Jajincima saslušano 37 osoba i da se u tom slučaju "vide tragovi ozbiljnog profesionalizma".

On je rekao da se u prečniku od jednog kilometra, u delu Rakovica–Jajinci–Jelezovac, u danu pronalaska arsenala oružja kod porodične kuće premijera i dva dana pre toga, našlo 97 bezbednosno interesantnih lica.

"Ne mogu da kažem sa sigurnošću da ćemo uopšte doći do svih relevantnih podataka u vezi sa ovim jer je urađeno veoma profesionalno, ali mogu da kažem da ćemo učiniti sve da razotkrijemo pozadinu ovog slučaja", napominje Stefanović.

Premijer Vučić strahuje, kako kaže ministar, da je možda potencijalna meta bio njegov brat Andrej.

Kada je reč o pisanju "Večernjih novosti" da će se Vučić povući sa čela Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, Stefanović je rekao da ne zna kako su ljudi iz "Novosti" došli do tih informacija. "Nećemo odustati, borićemo se svim sredstvima i videćemo kako će da se završi", navodi Stefanović.

  • hah

    02.11.2016 15:47
    Pa gde god da se nadje bilo koji automobil, pored je nesto sto je vlasnistvo bate, tako da je njega i neki kvadratni metar grada nemoguce nedovesti u vezu. Doduse, moguce da nije njegovo, nego od onih sto su mu identitet krali.
  • Baj Baj Baby!

    02.11.2016 11:38
    Dosta silovanja!
    Policajac u Aleksincu uhapšen zbog silovanja. Ne plašim se za brata Glavnog, ali se plašim koliko je dotični policajac počinio nedela pre nego što je otkriven.
    Takođe se plašim koliko ih je još neotkrivenih.
    Smatram da ovaj narod nije zaslužio još i da ga siluju ovlaštena lica države Srbije.
    Bavite se time, a ne predstavama za narod.
    To oružje je nešto čime treba da se bavite mimo medija i da izađete sa REZULTATIMA:
    A ne da izazivate sažaljenje baba za premijera koji gubi i poverenje i vlast, uskoro.
  • Не лизач

    02.11.2016 09:27
    Већег дупелизца од Стефановића нисам видео!!!! Да ли га је срамота од родитеља, браће , сестара...... Можда и није ако су и они такви!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.