Maloletnik izboden nožem u Nišu operisan i stabilno

Maloletni dečak napadnut je i izboden nožem u subotu uveče u Nišu.
Za sada nije poznato ko je učinio napad.
 
Napadnuti dečak (16) operisan je i njegovo zdravstveno stanje je za sada stabilno.
 
"Dečak je zadobio dve rane na stomaku, povredu lica i noge. U svesnom stanju prebačen je na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju", potvrdili su agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći.
 
Mladić je sinoć operisan i njegovo stanje je za sada stabilno, rekla je za RTS direktorka Dečje klinike za hirurgiju i ortopediju Kliničkog centra u Nišu Anđelka Slavković.
 
Dečak je povređen sinoć oko 22 na trgu ispred Osnovne škole "Učitelj Tasa".
 
Prema nezvaničnim informacijama, 16-godišnjak se sa drugovima vraćao iz kafića. Nedaleko od škole presrelo ih je nekoliko mladića, a jedan od njih je posle kraće rasprave potegao nož i dečaku zadao dva udarca u stomak, jedan u nogu, i jedan u predelu lica.
 
Policijska uprava u Nišu se za sada se nije oglasila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.