Opozicija sutra zahteva od RTS-a ravnopravnu zastupljenost na televiziji

Delegacija opozicionih stranaka, koju će predvoditi predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović, predaće sutra rukovodstvu Radio-televizije Srbije zahtev za "objektivnim informisanjem i ravnopravnom zastupljenošću opozicije u informativnom programu javnog servisa".
Kako je saopštio Pokret za preokret, članove delegacije opozicionih stranaka primiće generalni direktor RTS-a Dragan Bujošević i glavni i odgovorni urednik Informativnog programa Nenad Lj. Stefanović.
 
Sastanak predstavnika opozicije i rukovodstva javnog servisa počeće u 13 časova u zgradi RTS-a u Takovskoj ulici u Beogradu.
  • KRITIKA OPOZICIJE

    14.11.2016 11:36
    Dovoljno je da Javni sevis malo smanji prezentacije negativnih i loših sadržaja putem zapadnih nezabavnih a tobož zabavnih sadržaja, skupo plaćenih.
    I da pusti opoziciju i kritike sadašnjeg režima liderstva. Liderstva sluga zapada.
    Da počnemo da merimo te silne uspehe i koliko su oni doprineli narodu.
    Obavezna jedna emisija dnevno. DNEVNO. U terminu od 22 do 00h.
    Najmanje 30 minuta. Situacija u zemlji zahteva denvnu emisiju koja kritikuje vlast.
  • Zivan

    13.11.2016 15:19
    Opozicija bi morala da bude prisutna na javnom servisu, ali nema osnova da bude koliko i vlast. Neuporedivo je manje zastupljena u parlamentu, jedva da opstaje.
    Ovog, načelno korektnog stava, Radulović se mogao setiti i predložiti kada je bio u vlasti; delovao bi mnogo ubedljivije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.