Prikupljen novac za operaciju male Sofije

Neophodnih 122.000 evra za operaciju male Sofije Nikolić građani Srbije sakupili su za pet dana i sredstva su uplaćena bolnici u Parizu u kojoj će biti operisana.
Ovu vest objavio je na tviteru otac male Sofija, Dejan Nikolić uz poruku: "Pobediće Sofija, znam!" Dejan Nikolić je poručio da je Srbija zemlja humanih ljudi i svim dontorima se zahvalio na pomoći.
 
Jednogodišnja Sofija Nikolić iz Beograda rođena je sa rascepom između dušnika i jednjaka zbog čega sva hrana koju uzima odlazi u pluća. Za samo godinu dana imala je sedam operacija u Parizu, a dva puta joj je stalo srce, na dva, pa na sedam minuta.
 
Sofija ima ugrađenu kanilu u vratu te mora više puta dnevno da se aspirira. Tokom kontrolnog pregleda u Parizu ustanovljene su dve nove otvorene fistule koje joj ugrožavaju život, pa hitno mora na novu operaciju koja košta 122.000 evra.
 
Majka Bojana objavila je na svom Fejsbuk profilu apel za pomoć Sofiji kako bi na vreme stigli u Pariz i spasli devojčicu. Apelu za pomoć odazvala se čitava Srbije i novac za operaciju je sakupljen.
  • dobrotvorka

    17.11.2016 00:01
    DIVNOOO
    Držim ti pesnice da pobedis zloduha zvanog bolest, anđle.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija