Danas: Nikolić najverovatniji kandidat SNS za predsedničke izbore

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Srbije Tomislav Nikolić dogovorili su se da aktuelni šef države bude kandidat Srpske napredne stranke na predstojećim predsedničkim izborima.
Kako za Danas tvrde neimenovani izvori iz vrha vlasti, Vučić i Nikolić su "napravili plan" za predsedničke izbore koji podrazumeva da Vučić, koji je i predsednik SNS-a, podrži kandidaturu Nikolića.
 
Po navodima sagovornika lista, plan podrazumeva "ambiciju" da Nikolić pobedi već u prvom krugu za šta je, kako kaže taj izvor, potrebna saradnja lidera Socijalističke partije Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, odnosno da se on ne kandiduje za predsednika Srbije.
 
Dačić je za taj list rekao da će početkom godine odlučiti da li će se kandidovati na predsedničkim izborima, dok je Nikolić za Novosti naveo da je "očigledno da je kampanja za predsedničke izbore za neke već počela".
 
"Razumljivo, jer nemaju šta drugo da rade, a svesni su da ono što su do sada u životu uradili nije dovoljno da bi mogli da računaju na bilo kakav uspeh. Naslušaćemo se i načitati svega do izbora", rekao je Nikolić povodom objavljenih istraživanja u kojima se navodi da nekadašnji ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić ima veće šanse na predsedničkim izborima od njega.
 
Izbori za predsednika Srbije trebalo bi da budu održani na proleće 2017. godine.
  • Av, av, av

    24.11.2016 22:15
    Obavezno bi pobedio. Ipak, hoće, jer imamo elektronsko glasanje, administratora baze online u trenutku zbrajanja, i nagrade od 35.000 evra za predsednika RIK.
    Takođe, supruga mu ima 7 miliona evra.
  • u prolazu

    24.11.2016 14:28
    Pametna izjava predsednika o kandidaturama, nema šta:

    "Razumljivo, jer nemaju šta drugo da rade, a svesni su da ono što su do sada u životu uradili nije dovoljno da bi mogli da računaju na bilo kakav uspeh. Naslušaćemo se i načitati svega do izbora"

    Najzanimljivije je što to najviše govori o njemu i prvoj "dami"!

    Neki ljudi su definitivno pametniji kad ćute! Još kad bi toga bili svesni...

    Ako je dobio Donald Tramp, ne mora i Toma Kramp!

    LJUDI, UGASITE TV I OTVORITE FRIŽIDERE I NOVČANIKE, I VIDITE KOLIKO ZAISTA BOLJE ŽIVITE OD KADA OVI GOSPODARE! I ONDA, ISKLJUČIVO PO SAVESTI, GLASAJTE ZA BUDUĆNOST SVOJE DECE!

    Nismo više mali, odgovaramo generacijama koje dolaze! Svako ISKLJUČIVO po svojoj savesti da glasa, a svakako će nam biti kako zaslužujemo.
    Da vidimo koliko cenimo sami sebe i koliko brinemo o pokolenjima!
  • пола виагре

    24.11.2016 13:31
    То онај њоња што није тео да седи на ладан бетон па седео на стиропоЛу?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija