Varali ljude prilikom registracije kola

Tri osobe uhapšene su zbog sumnje da su, mahinacijama sa registracijama vozila, oštetili budžet Srbije za 1,7 miliona dinara.
Uhapšen je policijski službenik u Beogradu Đ.B. (50), kao i dvojica građana J.I.(26) i K.L.N.(51), saopštio je MUP.
 
Sumnja se da su oni, od marta 2015. do juna 2016. godine, zajedno sa Č.P. (29), koji se trenutno nalazi u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu, lažno tvrdeći da poseduju Agenciju za registraciju vozila dovodili u zabludu građane da će im registrovati vozila uz određene povlastice.
 
Od vlasnika vozila, uzimali su dokumenta i novac za registraciju, ali novac nisu uplaćivali već su prilikom registracije predavali falsifikovana ovlašćenja i falsifikovane uplatnice sa pečatima banaka. Novac koji su dobijali od vlasnika vozila zadržavali su i međusobno delili.
 
Određeno im je zadržavnje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Novosadska snajka

    29.11.2016 22:58
    I u Novom Sadu ima takvih slucajeva, evo mog supruga je neki Suki iz Rumenke prevario, dali smo pare za registraciju i to u Agenciji koja se nalazi pored SUP-a i mislili da on radi u toj Agenciji, medjutim on nas je prevario i nije registrovao nasa kola. Prijavili smo ga i posle saznali da je tako ojadio ljude za 9.000 eura.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.