FOTO: Švercovao 27 kilograma marihuane u bunkeru

Kruševačka policija zaplenila je oko 27 kilograma marihuane i uhapsila M. M. (29) iz Gračanice zbog proizvodnje i šverca opojnih droga.
Prilikom pregleda vozila kojim je upravljao osumnjičeni, policijski službenici pronašli su marihuanu u posebno napravljenom bunkeru automobila, spakovanu u 27 paketa.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.
 
  • Djoka

    18.12.2016 14:33
    Meni uvek zanimljivo kako ih ocinkare i pandyri ih sacekaju i provere. Pa kad su vas obicne gradjane zaustavljali i rovarili i trqzili skrivene bunkere? Nikad!
    Svaka cast policiji, ali ovi glupsoni su naivcine. A ponekad ih koriste krupne ribe kao "mule" koje ocinkare a pored prodje pravi tovar. A ovi glupani sto bi brzu lovu su jadni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija