Rebić: Moguće da je bilo propusta u slučaju Savamale

Novi direktor Policije Vladimir Rebić rekao je u intervjuu za Nedeljnik da je moguće da je bilo propusta "pre svega zaposlenih u operativnom centru policije" u noći između 24. i 25. aprila, kada je nepoznata grupa ljudi uz pomoć bagera srušila objekte u centru Beograda, a policija se na pozive građana nije odazivala.
On je naveo da je činjenica da je slučaj Savamala izazvao veliku medijsku pažnju, ali da policija ima mnogo težih slučajeva od tog.
 
"Na potezu je Tužilaštvo, ali to ne znači da su događaji u Savamali nevažni za policiju. Samo, za policiju je mnogo važnije da rešavamo ubistva", rekao je Rebić. On je dodao da je moguće da je bilo propusta te noći, "pre svega zaposlenih u operativnom centru policije, ali da je nedugo zatim policija izašla na lice mesta i preduzela određene aktvnosti".
 
Već osam meseci, međutim, istraga u slučaju Savamala "tapka u mestu". Tužilaštvo je u odgovoru Insajderu saopštilo da im policija ne odgovara na zahteve za prikupljanje potrebnih obaveštenja, odnosno ne dostavlja im informacije i dokaze.
  • ODGOVORI

    23.12.2016 00:23
    TUZILASTVU
    Gospodine rebicu ogovori na izgovore tuzilastva da od policije nisu dostavljeni svi relevantni podaci za dalji rad i obavio si svoju duznost a mi nismo debili ni politicari da nas farbas odmah u startu.
  • Jo

    22.12.2016 21:30
    Rebiću, Rebiću...
    I sada će da lete oni iz operativnog centra?
    Kao, oni su krivi!
    A i ovo - "... ali da je nedugo zatim policija izašla na lice mesta i preduzela određene aktvnosti". Kada, koje aktivnosti? Mislim, osim onih koje je inkognito (pod fantomkama) preduzela pre nego što nije zvanično izašla zbog opasnosti od struje!
  • ViMi

    22.12.2016 21:01
    Moguće
    I moja pokojna baba Vida bi isto tako tvrdila iako srećnica nije imala nikakve veze ni saznanja o bezbednosnim poslovima u mesnoj zajednici a kamoli u Državi.Koja je tebe Rebiću muka a i neznanje nateralo da se prihvatiš tako zahtevnog posla.Moraćeš da shvatiš,bez obzira što te političari biraju,da si dužan da radiš u skladu sa profesijom.Posle će ti djavo biti kriv....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.