Aleksandar Popović predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije

Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije na predstojećim predsedničkim izborima biće funkcioner te stranke Aleksandar Popović, potvrdio vršilac dužnosti predsednika DSS-a Miloš Jovanović.
On je na početku sednice Glavnog odbora te stranke, na kojoj treba da se potvrdi učešće DSS-a na predsedničkim izborima, i zvanična kandidatura Popovića za predsednika, kazao da biografija pokazuje da je Popović, "ubedljivo najbolji kandidat za budućeg predsednika Srbije ".
 
"U izbornu kampanju moramo da uđemo sa verom u Aleksandra Popovića jer sve stvari koje su se ove godine dogodile na svetskom nivou pokazuju da je vera jedan od garanta uspeha", naveo je on.
 
Jovanović je dodao da u narednoj godini postoji mogućnost i za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora i da će DSS biti spremna da izađe i na te izbore. On je istakao da bi raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u narednoj godini bilo skroz neodgovorno i predstavljalo bi poigravanje sa voljom građana te da bi logična reakcija trebalo da bude njihov bojkot.
  • joca

    24.12.2016 23:52
    izbori
    Otkud sad opet izbori pa ove godine su vec bili !Treba predsednicki samo da budu!
  • GlasaM

    24.12.2016 17:10
    svi za jednog..
    Glavni odbor te stranke, koju čine svih pet članova stranke,...
  • Vlada

    24.12.2016 16:12
    ---
    Četiri jahača apokalipse bi pobegli iz Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija