VIDEO: Poslanici "Dosta je bilo" pevali "Pada vlada" u Skupštini

Poslanici opozicionog pokreta Dosta je bilo danas su iz hola Skupštine Srbije uz pesmu "Pada Vlada" građanima poželeli srećnu Novu godinu.
Dok su poslanici DJB uz pratnju gitare koju je svirao njihov predsednik Saša Radulović pevali pesmu "Pada Vlada", poslanici u skupštinskoj sali su stajali mirno uz državnu himnu "Bože pravde", jer se završavalo redovno jesenje zasedanje. "Želimo svim građanima Srbije uspešnu i dobru 2017. godine i da nam padne vlada i da konačno dobijemo demokratsku vlast koja će uvesti red u Srbiji i od Srbije napraviti zemlju u kojoj se lepo i rado živi", poželeo je Radulović.
 
Poslanici su potom otišli u skupštinsku salu gde je završilo zasedanje i poslanicima koji su preostali u sali uz gitaru otpevali istu tu pesmu. Pesma se zatim čula i kroz hodnik skupštinski sve dok poslanici DJB na čelu sa Radulovićem nisu ušli u svoj poslanički klub.  
 
Gojković: Pevanje i sviranje u Skupštini ponižavanje parlamenta
 
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da su poslanici Dosta je bilo pevanjem i sviranjem gitare u parlamentu pokušali da obesmisle i ponize najviše zakonodavno telo.
 
"Ova je bilo na nivou nekoga amaterskog zamišljanja kako izgleda proslava nečega posle neke noćne pijanke",  rekla je Gojković. Ona je kazala da ponašanje poslanika DJB govori više o njima nego o predsednici parlamenta i poslanicima vladajuće većine koji su vredno radili na donošenju više predloga zakona.
  • znam

    29.12.2016 18:30
    minusi
    Znam da cu dobiti mimuse , neka ali stvarno kazem Radulovicu DOSTA VISE I TEBE I VAS
  • ĐURA

    29.12.2016 11:15
    nekad su postojale "DVORSKE"
    a sada "Skupštinske" BUDALE !?*****
  • Svi

    29.12.2016 02:13
    Hrabro, svaka čast. Vraća veru u život, pozitivan. Neko reče da je zastareo, pa nama su klinci došli glave, bez staža i iskustva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.