AMSS: Pojačan saobraćaj ka zimskim turističkim centrima

Saobraćaj je večeras osetno pojačan na autoputevima, glavnim magistralnim putevima, kao i na prilazima zimskim turističkim centrima, ali na naplatnim rampama nema dužih zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
"Svi prilazi ka zimskim turističkim centrima ka Kopaoniku, Zlatiboru, Tari, Goču, Staroj Planini i Divčibarama su prohodni. Snega ima do pet centimetara, pri čemu je saobraćaj usporen", navedeno je u saopštenju AMSS-a.
 
Zbog niskih temperatura u večeras i ujutru moguća je poledica, pa su neophodni zimski pneumatici, uz prilagođenu brzinu kretanja uslovima na putu i poštovanje ograničenja brzine i postojeću saobraćajnu signalizaciju.
 
Na naplatnim rampama zadržavanja traju do pet minuta.
 
Svim vozačima upućen je i apel da ne sedaju za volan ukoliko su pili alkohol, dok se ostalim učesnicima u saobraćaju savetuje se da obazrivo voze i poštuju sve saobraćajne propise.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.