Na vozu od Beograda do Kosova srpska zastava i manastiri

Na direktnoj liniji Beograd-Kosovska Mitrovica od Srpske Nove godine saobraćaće najnoviji voz iz Rusije, najavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

To će biti brzi voz, koji neće, prema Đurićevim rečima, stajati kod svake ćuprije, i u kojem će cena karte biti povolјnija od autobuske.

Reč je o, kako kaže direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju, najmodernijem vozu koji je dekorisan motivima srpskog kulturnog i duhovnog nasleđa u južnoj pokrajini.

"Spolјa je brendiran srpskom zastavom i nazivima najlepših srpskih crkava, manastira i srednjovekovnih gradova na KiM", objašnjava Đurić.

  • @Zivan

    09.01.2017 09:30
    Kraljevo je treće po veličini železničko čvorište u Srbiji, iz Kraljeva vozovi saobraćaju u pravcu Čačka i Požege, Niša, Zvečana i K.Mitrovice, Lapova i Kragujevca... Dobra vest ovde je da će Kragujevac posle 25 godina dobiti stalnu vezu sa BG.
  • Jovan

    08.01.2017 21:14
    koji je danas dan?
    ma jel to vec prvi april danas? ne, osmi januar. ok
  • lirski

    08.01.2017 21:06
    hoće i ovaj kamenovati kao i one ranije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.