Putevi prohodni, ali moguća poledica

Na autoputevima i putevima prvog i drugog prioriteta u Srbiji kolovoz je mokar, ali je prohodnost dobra, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Kako navode, zbog niskih temperatura tokom noći može doći do poledice u nižim predelima Srbije.
 
Na deonicama kroz klisure i stenske useke postoji opasnost od odrona, koji su najčešći na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, dolinom Drine, kao i kroz sićevačku i grdeličku klisuru.
 
"Putevi Srbije" upozorili su vozače da ne kreću na put bez zimske opreme i lanaca, jer je na putevima u planinskim predelima moguće stvaranje manjih snežnih nanosa uz povećanje visine snežnog pokrivača. 
 
Od ponoći do sutra u 2h na beogradskom mostu "Gazela" u smeru Niš-Beograd za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva (brza) traka zbog radova na popravljanju neispravne dekoracije. Prema podacima "Puteva Srbije", i dalje je neprohodan put Pričevići-Pecka, kao i Ivanjica-Moravac (granica sa Crnom Gorom) i Krupanj-Gračanica. 
 
Zabrana za šlepere i kamione važi na putevima oko Novog Pazara, Sjenice, Šapca, Valjeva i Kraljeva, kao i na oko Kopaonika. Prema podacima granične policije, putnička vozila na prelazima ne čekaju duže od 20 minuta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.