Vučić: Novi klinički centri u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će jedna od ključnih tema u 2017. godini biti poboljšanje stanja u zdravstvu.
On je najavio nabavku sajber noža kao i tri angiosale, a za dva meseca završetak dogradnje Kliničkog centra u Nišu.
 
Kako je rekao, rekonstrukcija Tiršove i izgradnja Tiršove 2 u Beogradu, zatim početak izgradnje novih kliničkih centara u Novom Sadu, Kragujevcu i Beogradu deo su onoga što će se raditi u zdravstvu ove i narednih godina.
 
Skandal sa računima neće se ponoviti
 
Građani koji su, zbog nepravilnosti u radu EPS-a, dobili račune veće nego što su potrošili za struju, biće obeštećeni, rekao je Vučić i poručio da se skandal s računima više neće ponoviti.
 
Vučić je, navodeći da je jutros razgovarao sa direktorom EPS Miloradom Grčićem, rekao da je primio 104 pisma građana koji su mu poslali uvećane račune za struju, dodajući da je normalno da računi budu uvećani za pet - 10 odsto, ali da je nemoguće da budu uvećani za 100 ili 150 odsto.
 
Podsetimo, širom Srbije građani su uložili prigovore na račune za struju koji su, kako se navodi, i duplo veći od uobičajenih iznosa za ovo doba godine. Više o tome OVDE.
  • Vladan

    25.01.2017 08:57
    vladan@gmail.com
    Investiranje u zdravstvo je neophodno. Lepo je videti da vlada ima planove za sve sektore.
  • Apatin

    22.01.2017 15:05
    pristaniste
    A hoce li premier objasniti zato je morao da
    putuje sa domacim brodovima ledolomcima
    u Davos pa je zato unisteno pristaniste u Apatinu!?elderl
  • odrzacu

    22.01.2017 14:58
    obecsnje
    Obecavam da cu se odreci 2 mesecne plate ako se Vucic povuce sa vlasti Ove godine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija