Šarićevom saradniku određeno jemstvo od 400.000 evra

Darko Tošić, jedan od optuženih saradnika Darka Šarića u švercu kokaina iz Latinske Amerije u Zapadnu Evropu, biće pušten iz pritvora da se brani sa slobode kada i ako sudu položi jemstvo od 400.000 evra.
Specijalni sud je naime usvojio predlog Tošićeve odbrane za ukidanje pritvora uz jemstvo. - Sud je odredio jemstvo u iznosu od 400.000 evra - rekla je Tanjugu portparol suda Bojana Stanković.
 
Po uplati navedenog iznosa, Tošić će biti pušten iz pritvora da se brani sa slobode u daljem toku krivičnog postupka. Tošić je prošlog leta izručen Srbiji iz Holandije, gde je u Amsterdamu 2015. posle šest godina bekstva bio uhapšen po srpskoj poternici.
 
Tošiću je, kao i Šariću i ostalim optuženima za krijumčarenje kokaina, u toku ponovljeno suđenje. Prvom presudom koju je prošle godine ukinuo Apelacioni sud, Tošić je bio osuđen na 13 i po godina zatvora. Pored Tošića, u pritvoru je još samo Darko Šarić, dok se ostali optuženi brane sa slobode ili su i dalje u bekstvu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija