Četvoro funkcionera dobilo dozvolu da imaju više funkcija

Administrativni odbor Skupštine Srbije dao je pozitivno mišljenje za četvoro funkcionera da mogu da obavljaju i drugu javnu funkciju.
Odbor je dao pozitivno mišljenje članu Komisije za hartije od vrednosti Marku Jankoviću da može da bude i član Odbora za javni nadzor nad obavljanjem revizije.
 
Članici Komisije za hartije od vrednosti Mirjani Ivošević odobreno je da bude i članica Nacionalne komisije za računovodstvo.
 
Članici Republičke izborne komisije Dragani Odavić omogućeno je da bude u Upravnom odboru Razvojne agencije Srbije, a poslanici Srpske napredne stranke Ljubici Mrdaković Todorović da bude u UO Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Gornja Toponica".
 
Poslanica Dosta je bilo Tatjana Macura rekla je da bi "volela da zna zašto se po difoltu omogućava obavljanje druge javne funkcije na odboru iako se zakonom jasno propisuje da se to može činiti u izuzetnim slučajevima".
 
Odbor je danas doneo rešenje i o utvrđivanju prestanka rada Mirjani Radaković, pomoćnici generalnog sekretara Skupštine Srbije - rukovodiocu sektora za zakonodavstvo.
  • dobrotvorka

    02.02.2017 23:51
    ?
    Ašta je sa ostalima? Rade na "crno"?
  • Mujo

    02.02.2017 16:11
    Mašala
  • Biba

    02.02.2017 16:00
    Po čemu su te face izuzetne pa se bez njih ne može? Zar nema dovoljno stručnih ljudi u Srbiji koji mogu da obavljaju taj posao. Ako postoji sukob interesa, neka se odluče koji će posao obavljati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija