Uprava carina traži radnike i u Novom Sadu

Uprava carina raspisala je konkurs za 19 radnih mesta na neodređeno vreme.
Carina nudi šest poslova u centrali na Novom Beogradu, po dva radna mesta za carinarnice u Novom Sadu, Somboru i Prištini sa sedištem u Nišu, kao i po jedno mestu u carinarnicama Beograd, Šabac, Dimitrovgrad, Kladovo, Kruševac, Kragujevac i Subotica.
 
Za mesto šefa odseka traže završene osnovne akademske, master akademske, specijalističke akademske, specijalističke strukovne ili osnovne studije u trajanju od najmanje četiri godine (240 ESPB), položen državni ispit i najmanje pet godina u struci.
 
Za mesto carinskog referenta - radnika u pisarnici traže završenu minimum srednju školu, položen državni stručni ispit i najmanje dve godine u struci.
 
Za mesto carinskog referenta - radnika obezbeđenja završenu minimum srednju školu, položen državni stručni ispit i najmanje dve godine u struci, dozvolu za nošenje oružja i položen ispit za zaštitu od požara.
 
Za mesto rukovodioca u sektoru informacionih i komunikacionih tehnologija traže osobu sa završenim četvorogodišnjim studijama iz oblasti ekonomije, prirodno-matematičkih ili tehničkih nauka (240 ESPB), sa položenim stručnim državnim ispitom i najmanje pet godina iskustva u struci.
 
Za mesto inženjera za razvoj komunikacija traže takođe četvorogodišnje studije iz istih oblasti (240 ESPB), sa položenim državnim ispitom i najmanje pet godina rada u državnim organima, kao i poznavanje engleskog jezika.
 
U većini carinarnica traže carinske nadzornike, a uslovi su srednja stručna sprema ekonomskog, tehničkog, opšteg ili administrativno-upravnog smera, najmanje 2 godine radnog iskustva u struci, položen državni stručni ispit i poznavanje engleskog, francuskog, nemačkog ili ruskog jezika.
  • Miki Zdravke

    05.02.2017 09:10
    Ha,ha!
    Zasto daju laznu nadu ljudima kad se vec zna ko dolazi na ta radna mesta!?
  • Ehhh

    04.02.2017 13:30
    Plate od 26000....
  • Hmmm

    04.02.2017 13:27
    Pomisliće neko da je carina ozbiljna firma...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija