Voz udario u autobus, povređene 24 osobe

Više od 20 osoba povređeno je kada je teretni voz udario autobus na pružnom prelazu kod Malog Zvornika.
Do nesreće je došlo oko 12 časova, a voz je udario u autobus "Lastra Lazarevac" koji je saobraćao na liniji Ljubovija-Beograd, na pružnom prelazu Batar polje.
 
Prema prvim informacijama nema poginulih, a povređeno je najmanje 20 osoba, među kojima ima i nekoliko sa težim povredama, saznaje RTS.
 
Na terenu su vatrogasne ekipe i ekipe Hitne pomoći.
 
U lozničkom Urgentnom centru kažu da su primili dve osobe u bolnicu, od kojih je jedna teže povređena i nalazi se na odeljenju ortopedije. 
 
Infrastruktura Železnica Srbije: Mašinovođa postupao po propisima
 
Infrastruktura Železnica Srbije je saopštila da je, po prvim informacijama, mašinovođa voza koji je udario u autobus postupao po svim saobraćajnim propisima.
 
"Prema prvim informacijama, mašinovođa je postupio prema svim saobraćajnim propisima, po kojima se pristupa putnom prelazu", navodi se u saopštenju.
 
Na mesto nesreće je, pored zajedničke komisije "Infrastrukture železnice Srbije" i "Srbija Karga", došla i komisija iz Republike Srpske, a više detalja će se znati po završetku istrage.
 
U saopštenju piše da je prelaz puta preko pruge obezbeđen samo saobraćajnim znacima.
  • JS

    04.02.2017 17:45
    Nazalost
    Na tom prelazu nikada nije bila postavljena rampa a tesko i da ce biti s obzirom na to ko vodi opstinu. A pritom je veoma nepregledno i bilo je samo pitanje kada ce nesto da se desi..
  • @rada

    04.02.2017 17:15
    Just asking...
    A da li ti se desilo da semafor nije nekad radio? Šta onda radiš? Proteraš kroz raskrsnicu bez gledanja?
  • Pera

    04.02.2017 17:13
    #####
    Eto prilike,da i na ta radna mesta postavimo naprednjake...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.