Ubijen džihadista sa Kosova

Džihadista iz Gnjilana Ridvan Haćifi, poznat kao Abu Mukatil el Kosovi, ubijen je boreći se na strani Islamske države, prenose prištinski mediji.
Vest o smrti Haćifija potvrdili su članovi njegove porodice.
 
Ridvan Haćifi je u julu 2014. zamenio džihadistu Ljavdrima Muhadžerija na mestu komandanta jedinice koju su činili albanski pripadnici ID sa Kosova, Albanije i Makedonije.
 
Haćifi je u junu 2015. godine zapretio ratom na Balkanu u ime osvete "prema onima koji su ponizili muslimane" na Kosovu, Albaniji, Makedoniji, BiH i drugim zemljama.
  • Bill

    09.02.2017 20:21
    Eeeeeeee, a zato će on sada kod onih silnih devica u raj!
    Jedino, male je nezgodno što mu eksplozija otkinula onu stvar, au propagandnom materijalu ISIS ništa se ne govori šta da rade takav, "obezalatljeni" sa devicama, koje će, eto im nesreće - ili ostati device, ili morati jadniku da nabijaju rogove...
  • Cocco

    09.02.2017 14:00
    A je l' mu još vredi ta pretnja ratom?
  • pff

    09.02.2017 09:08
    Radovan Haćifi!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.