Fiskalni računi kao rođendanski poklon, prodaju se i na internetu

Zainteresovanost građana za nagradnu igru sa fiskalnim računima ne jenjava, pa su neki odlučili da iskoriste šansu i zarade na njihovoj prodaji, dok drugi smatraju da je to idealan rođendanski poklon.
Naime, jedna Beograđanka je prikupila više od 5.000 fiskalnih računa, jer je zamolila prijatelje da joj za rođendan umesto cveća i poklona, donesu račune. Kako pišu "Novosti" problem je nastao kada je te račune trebalo poslati, jer joj je za to neophodno više od 500 koverata.
 
Jedan od razloga koji su je podstakli na ovakav potez je i njena želja da učešćem u nagradnoj igri pomogne svojoj opštini da dobije besplatan internet.
 
"Ona je zaista šampion sa ovom inicijativom koja jeste neuobičajena. Toliki napor ne može da se ne primeti, ali cilj nagradne igre je da se svi građani uključe i zato je uvedeno dnevno ograničenje u poštama da se dele tri koverte po osobi, kako bi učestvovali svi građani koji žele", naveli su Ministarstvu državne uprave.
 
Osim što su se već pojavili tapkaroši za koverte koji ih prodaju za 50 i 100 dinara, pojedini građani odlučili su da zarade na računima, pa ih prodaju preko interneta. Jedan građanin preko sajta "Limundo" licitara svojih 200 fiskalnih računa. 
 
"Prodajem 200 fiskalnih racuna pogodnih za aktuelnu nagradnu igru. Svi su od ovog meseca i preko 100 dinara. Srećno na ovoj licitaciji i srećno u nagradnoj igri", navodi se u opisu predmeta. 
 
Početna cena ovih računa je 10 dinara, licitacija traje još dva dana, a za sada nema ponuđača. 
  • Neka

    12.02.2017 00:17
    @Korolian
    Srbin je mio ma odakle bio.
    @Miki
    Misliš na Japance koji takođe neke godine imaše Fukušimu ,pa je pokušaše sakriti,pa usput potrovaše floru i faunu u okolini-na te Japance misliš ili na one koji imaju mafiju za koju su naši kriminalci početnici ,a bijaše i skandal sa podmićivanjem velikih kompanija ,samo pitam da li na njih misliš?
  • manojla

    11.02.2017 22:08
    Nekada sam skupljala slicice.A sada je "stiglo naredjenje"da se skupljaju racuni.Upravo mi je moja baba naredila da to radim.Ljuti se kada dodjem iz prodavnice bez racuna.I tim recima:valjda i ja nesto mogu da skupljam,tebi sam uvek davala za slicice.
    Sta ste mi uradili?Ucenjuje me rodjena baba!!!
    I jos kaze:ako dobijem neki stan,sve cu tebi dati...a,ja mislim:baba, meni treba posao,hocu da radim!Mogla bih joj jos svasta reci,ali greota...
  • miki

    11.02.2017 21:58
    Daleko smo mi od Japana.. Tamo svinjče ima treći stepen stručne spreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija