Državljanin Srbije pronađen mrtav u kamionu u Makedoniji

Državljanin Srbije N. J. (37) pronađen je mrtav u kamionu sa srpskim registarskim oznakama na "Kačaničkom putu" u Skoplju.
Kako prenosi makedonski portal vesti.mk, policija nije saopštila ko je pronašao njegovo beživotno telo, niti kako je nastupila njegova smrt.
 
Ne zna se ni iz kog grada u Srbiji je N. J. Uviđaj na mestu događaja je izvršila ekipa SUP Skoplje. 
 
Po naredbi javnog tužioca telo pokojnika je predato na obdukciju, a kamion, u kome je pronađen mrtav N. J, zapečaćen je radi dalje istrage.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.