Tramp pisao Nikoliću: Podržavamo put Srbije ka EU

Predsedništvo Srbije je danas saopštilo da se predsednik SAD Donald Tramp u pismu zahvalio predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću za čestitku povodom Trampovog stupanja na dužnost.
"Toplo pozdravljam čestitku koju ste mi uputili povodom moje predsedničke inauguracije i cenim Vaše ohrabrenje i podršku", piše u pismu američkog predsednika.
 
Donald Tramp je poručio Nikoliću da "ispred naše dve zemlje stoje izazovi koji mogu da budu prevaziđeni putem partnerstva i zajedništva".
 
"Raspolažemo izvanrednim mogućnostima za unapređenje zajedništva, ciljeva, promovisanje globalne stabilnosti i postizanje mira i prosperiteta. Jedan takav cilj koji mi i dalje podržavamo kao najsigurniji put ka stabilnoj i prosperitetnoj budućnosti Srbije, jeste njeno pridruživanje Evropskoj uniji", poručio je Tramp Nikoliću.
 
Predsednik SAD je naveo da se raduje jačanju bilateralnih odnosa na temelju zajedničkih vrednosti srpskog i američkog naroda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija