Autobus sa 40 pripadnika vojske sleteo sa puta kod Vladičinog Hana

Trinaest osoba povređeno je nakon što je autobus koji je prevozio 40 pripadnika Četvrte brigade Kopnene vojske na relaciji Niš-Vranje, oko 6 časova sleteo s puta kod Vladičinog Hana.
Jedna osoba zadobila je teže povrede glave, ali je njeno stanje stabilno.  Trojica pripadnika Vojske zadobila su prelome, a još devet osoba je lakše povređeno.
 
Povređeni su kolima Hitne pomoći iz Surdulice, Vladičinog Hana i Vranja prevezeni na prijemno odeljenje Zdravstvenog centra u Vranju.
 
Uviđaj je završen, a istraga će pokazati šta je uzrok ove nezgode.
 
Autobus je vlasništvo firme Kavim - Jedinstvo iz Vranja, a pripadnici Četvrte brigade Kopnene vojske privatno su ga zakupili radi svakodnevnog prevoženja na posao na relaciji Niš - Vranje - Niš. 
  • Ima li tu mene?

    23.02.2017 09:40
    @Bruka
    Nagađam, da je i taj ugovor o zakupu rađen kao i sve drugo u ovoj državi.
    Pera hteo da učini kumu Đoki, i ugradi se u cifru.
    Čak nije moralo da ima veze sa lokalnom komandom.
  • NS

    23.02.2017 09:29
    @Bruka
    Kolega, nešto si pobrkao. To su profesionalni vojnici koji rade za platu. Unajmili su autobus, a mogu da idu na posao i redovnom linijom, kolima, ...
    Može i država da im obezbedi prevoz ali će im onda sigurno skinuti to sa plate pa im se ovako više isplati.
    Da su to redovni vojnici na odsluženju vojnog roka, sve što si rekao bih potpisao, ovako, ne ide.
  • Bruka

    23.02.2017 08:51
    Nadam se da ce svi pripadnici nase vojske biti zdravi i citavi. Jedino ovo sto su privatno zakupili autobus radi prevozenja na posao. Zar ovaj raspad truli od drzave ni svojim vojnicima ne moze da obezbedi prevoz do posla? A ta ista raspala drzava se buni kad vojska i policija izadju na ulice...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.