Saobraćaj usporen, odroni na određenim deonicama

Posle prohladnog jutra, vozače u toku dana očekuju uglavnom povoljni uslovi za vožnju, bez padavina i sa više sunčanih intervala.
Zbog niskih temperatura tokom jutra i večeri, opasnost od poledice i dalje je prisutna na vlažnim deonicama, naročito na putevima u planinskim predelima.
 
Prilazi svim zimskim turističkim centrima i skijalištima su prohodni, a sa snegom na kolovozu treba računati na prilaznim putevima ka Kopaoniku, Goču, Zlatiboru, Tari, kao i na putevima u višim planinskim predelima na područjima Valjeva, Ivanjice, Sjenice i Nove Varoši, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
 
Saobraćaj je ovog jutra slabijeg inteziteta, što je i karakteristično za nedelju pre podne, kada je i manji broj vozila i unutar gradova, ali se u toku dana i večeri, shodno kraju nedelje, očekuje pojačan saobraćaj pre svega na autoputevima i frekventnijim putnim pravcima, kao i na prilaznim putevima većih gradova.
 
Zbog čestih padavina i oscilacija u temperaturama, česti su odroni koji se javljaju na putevima koji vode kroz stenske useke i klisure, u planinskim predelima, a više pažnje je potrebno obratiti i nailaskom na tunele, upozorava AMSS. Poslednjih dana učestali su na putevima koji vode kroz Ibarsku, Drensku, Drinsku i Đerdapsku magistralu, a potreban je oprez i prilikom prolaska kroz Ovčarsko-kablarsku klisuru.
 
U narednim danima očekuje se i veće prisustvo putara, zbog radova, na redovnom održavanju puteva, ali i na onim deonicama gde je potrebno otkolniti novonastala oštećenja.
 
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija