DJB i LSV večeras odlučuju o kandidatima za izbore

Pokret Dosta je bilo i Liga socijaldemokrata Vojvodine večeras će na svojim stranačkim sednicama odlučiti ko će biti njihovi kandidati ili koga će podržati na predsedničkim izborima.
DJB će to uraditi na svojoj Skupštini.
 
"Jedini cilj pokreta DJB na ovim izborima je pobeda protiv Vučića. Ovi izbori su referendum protiv Vučića, a ne izbori za ovog ili onog protivkandidata. Nije bitno da li je predsednički kandidat naš ili neki drugi. Važno je samo da zadovoljava crvene linije politike i da ima najbolje šanse da pobedi", navodi se u saopštenju Pokreta.
 
Takođe, kako kažu, "druga dva kandidata" su odlučila da ne bude dogovora i da "trče solo trke", te da su pogrešno odlučili da ne izađu sa svojim kandidatom i da puste da dva kandidata pokažu da li mogu da animiraju biračko telo.
 
Lider LSV Nenad Čanak izjavio je da će večeras na sednici Glavnog odbora te partije biti odlučeno o načinu izlaska na predsedničke izbore. 
  • aha

    02.03.2017 18:13
    nasla krpa zakrpu
  • skep

    02.03.2017 16:01
    DJB je svakako u poslednje vreme bio najagilniji od parlamentarnih stranaka u pokazivanju prirode režima AV. DS i ostali demokratski otcepci vuku preveliki teret lopovske prošlosti i odbijaju da se ozbiljno reformišu pa DJB izrasta u najprimetniju opoziciju. Zato Radulović sad precenjuje svoju snagu i potencija svog kandidata da bi imao čime da trguje za drugi krug. On sam neće na izbore, sumnjam da bi ušao i u top 3, gurnuće nekog anonimusa. Ali precenjuje svoju ponudu, glasači DJB će redom glasati za Jankovića ili čak i Jeremića u drugom krugu, bez obzira da li će Radulović da ih pozove. Umesto da stekne poštovanje birača on se spušta među šibicare.
    A Neša? Ko još njega sluša?
  • Mačak

    02.03.2017 15:18
    Koalicija
    Za LSV nema previše muke podržaće svoje koalicione partnere iz SNS, tako divno sarađuju u našem Novom Sadu, valjda su se za to borili poslednjih 25 godina. Koaliciju sa Mirovićem i Majom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija