Saša Radulović kandidat za predsednika Srbije

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović biće kandidat na izborima za predsednika Srbije, odlučeno je na Skupštini tog pokreta.
Radulović je na konferenciji za štampu posle Skupštine pokreta, ponovio da je želeo dogovor sa Vukom Jeremićem i Sašom Jankovićem da jedan od njih izađe iz izborne trke i da opozicija izađe sa zajedničkim kandidatom. Pošto do dogovora nije došlo, pokret je odlučio da na izbore izađe sa svojim kandidatom.
 
"Na Skupštini smo razgovarali i došli do zaključka da kandidat budem ja, i ovim se kandidujem za predsednika Srbije. Ako je neko borac protiv Vučića, to sam ja. Ako nekoga ne može da pogleda u oči, to sam ja. I da vam kažem, napravićemo mu haos na ovim izborima, ali ne na ulicama, nego pričajući glasačima zašto ovo ne valja, zašto ovako ne može da se vodi država – da je ovo naša zemlja, a ne njihova država”, poručio je Radulović.
 
On je pozvao građane da izađu na izbore i glasaju za kandidata koji im se dopada, a sve kako bi se došlo do drugog kruga predsedničkih izbora, gde bi cela opozicija stala iza jednog kandidata.
  • Boki

    17.03.2017 00:50
    @Maja
    Pa Janković kako kažeš "smrdi na politiku", ako misliš da neko apolitičan može da bude na državnim jaslama od početka svoje karijere grdno se varaš. Betu, gde je bio zaposlen kao novinar, da ne spominjem.
    Radulović je inače i radio na tome da se izađe sa jednim kandidatom, nebitno da li Janković, Jeremić ili neko treći, ne znam kako ti je promaklo. Radulović se pre svog udruženja građana bavio politikom samo par meseci, i to u Vučićevoj vladi gde je dao otkaz kada je video o čemu se tu u stvari radi.
    Radulović jeste najbolji izbor, sposoban IT-jevac, preduzetnik. Ti glasaj slobodno za svog kandidata.
    ps ne volim pravnike, dijametrano suprotno je moral od prava
  • Perica

    03.03.2017 11:51
    #####
    opozicija se ujedinila,svako se kandiduje za sebe....
  • Maja

    03.03.2017 10:04
    Ako je bila ideja da se pokrenu oni sto ne izlaze na izbore, jedini izbor je bio Jankovic. Oni koji na izbore ne izlaze su ljudi koji nikakvu korist od politike nemaju niti zele da imaju, imaju svoje zivote i gade se politike i politicara (koji su u tome samo iz licne koristi). Takvi ce izbegavati sve koji smrde na politiku, a Radulovic se oseca na daleko, o Jeremicu da i ne govorimo. Kako bilo, ovaj narod ima vlast koju zasluzuje, inteligencija emigrira ionako, a ovaj cirkus ce biti zanimljiv za videti brojke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.