Slavica Đukić Dejanović u stabilnom stanju

Ministarka bez portfelja i potpredsednica SPS-a Slavica Ðukić Dejanović koja je sinoć doživela saobraćajnu nesreću u stabilnom je stanju i nije životno ugrožena, izjavio je dr Zoran Radovanovic iz Kliničkog centra Niš.
Radovanović je rekao da Ðukić Dejanović ima povrede ramenog pojasa i koštanog sistema i da je komunikativna.

Njen vozač je zadobio površinske povrede glave i tek nakon završenog skenera znaće se da li ima ozbiljnijih povreda. Prema rečima Radovanovića, i on se nalazi u stabilnom stanju.
 
Đukić Dejanovićeva i njen vozač su povređeni kada su se vraćali sa mitinga Aleksandra Vučića, koji je održan u Vranju. U udesu su učestvovala dva teretna vozila i jedno putničko vozilo.

Nezvanično, automobil je išao u pravcu ka Nišu i preticao kamion, posle čega je naleteo na teretno vozilo koje se kretalo iz pravca Niša ka Vranju. 
  • Insorcer

    03.03.2017 22:59
    jeez
    Apametne ljude-apametni skupovi privlače... A nesreće se dešavaju i mnogo boljim ljudima.
  • Tanja

    03.03.2017 13:57
    Bez obzira ko je u autu ljudski život je najdragoceniji !!!
  • Novosadjan

    03.03.2017 12:59
    Šteta za kamion

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.