Građani fizički sprečavani da daju potpis podrške Saši Jankoviću

Jedan od niza pokušaja sprečavanja građana da daju potpis podrške kandidaturi Saše Jankovića za predsednika Srbije, dogodio se danas u Kovačici, saopšteno je iz njegovog izbornog štaba.
Ispred prostorija u kojima je bilo organizovano prikupljanje potpisa, grupa neidentifikovanih muškaraca blokirala je ulaz građanima. Fizički ih je, uz pogrde i povike, sprečavala da uđu u prostorije i daju svoj potpis.
 
Policija se odazvala na poziv uplašenih građana, ali i odbila da napravi zapisnik o intervenciji.
 
Kako se navodi u saopštenju, danas je prvi dan prikupljanja potpisa podrške kandidaturi Saše Jankovića. "Uprkos brojnim pokušajima opstrukcije, već do popodnevnih časova na hiljade građana širom Srbije se okupilo kako bi svoju podršku Jankoviću overili i pred notarom”, zaključuje se u saopštenju.
  • zajebani sremac

    05.03.2017 17:10
    poceo je brod da se drma...sada smo mi na redu...ako nas izadje dovoljno i ovom zlu ce doci kraj..
  • Pljuc

    04.03.2017 11:27
    Prvenstveno i samo za Jankovića, jer mi je pun "političara", njihovog lopovluka, njihovih podrepnih muva i njihovog ispranog mozga!
  • Zum zum na kalup

    03.03.2017 23:41
    Jankoviću od mene imaš glas. I od svih mojih ukućana. I to samo ako ispuniš tri stvari-prvo ko što si obećao, sve ove lopove pred sud da odgovaraju.
    Drugo, da pokreneš ovu zemlju ne iz svoje nego naše koristi
    Treće, da ne potpadneš pod kontrolu novca. Hoću reći, ako te bude lova obrtala, i tebe ćemo menjati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.