FOTO, VIDEO: Više hiljada građana na protestu "Koncert Vlade Georgieva - Ipak ćemo ga održati

Protestni skup "Koncert Vlade Georgieva - Ipak ćemo ga održati", na kojem se okupilo više hiljada građana, održan je na Trgu Republike u Smederevu, a građanima se priključio i pevač zbog kojeg su se okupili.
Protestni skup "Koncert Vlade Georgieva - Ipak ćemo ga održati", na kojem se okupilo više hiljada građana, održan je na Trgu Republike u Smederevu, a građanima se priključio i pevač zbog kojeg su se okupili.
 
 
Iako je prvobitno rekao da će se građani pridružiti u publici i da neće pevati, popularni pevač je ipak uzeo mikrofon u ruke i otpevao nekoliko pesama. 
 
Koncert je trebalo da bude održan večeras, ali je on otkazan, nakon što se Georgiev pojavio na skupu podrške predsedničkom kandidatu Saši Jankoviću. Iz izvora bliskih vlasti stizale su informacije kako u centru grada neće biti struje, da bi danas bilo rečeno da su isključene kamere koje pokrivaju trg na kojem se održava protest. Ipak, one su bile uključene.
 
 
Georgiev je pre doalska na protest zamolio sve lidere partija da ne dođu na građanski protest.
 
 
Iz Kabineta gradonačelnice Smedereva Jasne Avramović saopšteno je da ona, a ni gradska uprava nemaju nikakve veze sa otkazivanjem koncerta popularnog pevača.
 
 
 
  • Podbarac Original

    06.03.2017 09:28
    Cestitke
    Bravo za gradjane Smedereva,ovo u Novom Sadu nema sanse da se desi,taman da uvedu policijski cas svi ce ostati kuci bez da se upitaju zasto.
  • ex chapman

    06.03.2017 09:18
    alal vera Đenka
    ne pratim estradu, naročito u Srbiji, ali ovaj Vlada me je oduševio. prvo što ima hrabrosti, a drugo što tu hrabrost nije stavio u službu ličnog interesa, već se žrtvuje zarad nekog višeg cilja. on od ovoga ima samo štete, ali veruje da radi za OPŠTE DOBRO! nebitno je ko je taj Janković i da li je on baš taj "mesija". nebitno je ni da li će ovo realno doprineti rušenju despotizma. bitno je da u Srbiji još ima ljudi koji su spremni da se bore za nešto veće od ličnog interesa.
  • каћан

    06.03.2017 08:07
    Ја сам са села
    не гласам за ГРАЂАНИНА!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija