Vučić prvi proglašeni kandidat za predsednika Srbije

Republička izborna komisija proglasila je kandidaturu Aleksandra Vučića za predsedničke izbore.
Funkcioneri SNS i koalicionih stranaka predali su juče RIK-u 60.000 potpisa za kandidaturu Vučića. Potpisi su, kako su rekli naprednjaci, prikupljeni za svega 12 sati. RIK je utvrdio da je pravno valjano 56.516 potpisa.
 
Vučića je predložila Koalicija SNS, SPS, SDPS, Jedinstvena Srbija, PUPS, Pokret socijalista, SPO, Pokret snaga Srbije i Savez vojvođanskih Mađara.
 
Aleksandar Vučić je prvi proglašeni kandidat, a redosled predsedničkih kandidata biće određen žrebom.
  • ns

    05.03.2017 16:53
    faza povraćanja od ovog čoveka, smeha i gađenja je prošla, bes je ono što se gomila lagano, da li su svi sa iole malo mozga otpalili odavde da nam bezuba bezrepa srbijanska stoka čini većinu koja gura ove ratne profitere i utvare devedesetih, ko ne zna da nabroje sve planete i kontinente ne sme biti pušten na glasačko mesto!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.