Proglašena kandidatura Šešelja za predsednika Srbije

Republička izborna komisija proglasila je Vojislava Šešelja za kandidata za predsednika Srbije na izborima 2. aprila.

RIK je utvrdio da je podnet blagovremen i potpun predlog kandidata za predsednika Republike, kao i sva propisana dokumentacija. Uz kandidaturu je dostavljeno 12.976 pravno valjanih overenih izjava birača da podržavaju Šešelja.

RIK je do sada, osim Šešelja, proglasila dva predsednička kandidata - Aleksandra Vučića i Sašu Jankovića.

  • Preambula

    07.03.2017 11:14
    Primetili ste,da pored desetina krivicnih postupaka protiv njega,a najveci su ucestvovanje u Atentatu i paljenje medjunarodno priznatih drzava,Aca ne preduzima nista da Pravna Drzava deluje.Cak ga ni ne kritikuje...
  • Steva

    07.03.2017 08:11
    tra5blabla@gmail.com
    Voja na funkciji predsednika ne bi mogao odlučujuće da vodi politiku zemlje. Što je možda i dobro, s obzirom na politiku koju zastupa... Još nije došlo vreme za odlučujući zaokret ka istoku, ma koliko narod to želeo.
    Ali bi bio zaista odličan kontrolor aktuelne vlasti. Zamislite Voju u Skupštini kako kao predsednik obrazlaže zašto odbije da potpiše zakon, a Vučićevi ministri i sam Vučić i Maja Gojković kipte od besa... Na funkciji predsednika Voja bi imao divnu priliku da rastura Vlast. Za ostale kandidate nisam siguran ni da imaju kapaciteta intelektualnih i moralnih za tako nešto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija