Šest kamiona fiskalnih računa pod policijskom pratnjom stigla u RTS

Više od tri miliona koverti sa fiskalnim računima, koje će učestvovati u državnoj nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", dopremljeno je u Studio RTS-a na Košutnjaku u Beogradu, uz policijsku pratnju.
Studio će do kraja izvlačenja biti pod stalnim obezbeđenjem i video-nadzorom.
 
Koverte su dopremljene u Studio 8 RTS-a u konvoju od šest kamiona, posle čega su smeštene u bazen dimenzija 23 sa 12 metara, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave. Prve nagrade biće izvučene u subotu, 11. marta, a studio će do poslednjeg izvlačenja 31. marta obezbeđivati službeno obezbeđenje RTS-a i biće pod stalnim video-nadzorom.
 
Primopredaju koverata kontrolisala je Komisija u kojoj su bili predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstva finansija - Poreska uprava i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.
 
Sačinjen je i spisak pošiljki koje su pristigle u neadekvatnim kovertama i time ne ispunjavaju uslove za učestvovanje u nagradnoj igri, a kojih je ukupno bilo 158.
 
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" počela je u januaru, a građani do kraja marta mogu besplatno da šalju koverte sa najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. godini sa iznosima od najmanje 100 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija