Objavljeni konkursi za direktore Srbijagasa i Pošte

Vlada Srbije objavila je danas javne konkurse za izbor direktora nekoliko javnih preduzeća, među kojima su Srbijagas i Pošte Srbije.
Konkursi su objavljeni i za Skijališta Srbije, Srbijavode, Elektromreže Srbije, Rezervat Uvac iz Nove Varoši, Park prirode Mokra Gora iz Užica i preduzeća za razvoj i unapređenje informisanja putem elektronskih medija na srpskom jeziku na Kosovu "Mreža-Most" sa sedištem u Beogradu.
 
Rok za podnošenje prijava je 30 dana od objavljivanja u Službenom glasniku.
 
Ranije su raspisani javni konkursi za direktore 12 javnih preduzeća - Stara planina iz Knjaževca, Nuklearni objekti Srbije, Putevi Srbije, Transnafta, Koridori Srbije, Državna lutrija Srbije, Emisiona tehnika i veze, Javnog preduzeća za skloništa, kao i za četiri nacionalna parka: Fruška gora, Tara, Đerdap i Kopaonik.
 
Direktori javnih preduzeća na javnom konkursu se biraju na četiri godine, a kandidati treba da imaju najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima za koje se zahteva visoko obrazovanje i najmanje tri godine radnog iskustva u delatnostima kojima se bavi javno preduzeće. Uslov je da nisu članovi organa političkih stranaka.
  • Recruiter

    10.03.2017 23:39
    ...a uslovi...
    Pripadnost SPS.u u trajanju od (...) godina i prethodno iskustvo na poziciji Gen.direktora Srbijagasa u trajanju (...) godina, zaključno sa danom raspisivanja konkursa. Mojne mala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija