Vlada nagradila Ivanu Španović

Vlada Srbije donela je na današnjoj sednici Rešenje o dodeli novčane nagrade za sportske rezultate u iznosu od po 20.000 evra Ivani Španović i njenom treneru Goranu Obradoviću za osvojenu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani održanom u Beogradu u olimpijskoj disciplini skok udalj.
"Donošenje ovog rešenja je veoma važno za razvoj i afirmaciju sporta, za što bolju motivaciju i pripremu sportista za postizanje boljih rezultata koji će doprineti afirmaciji naše države, pa je samim tim od velikog značaja i interesa za Republiku Srbiju", navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade.
 
Atletičarka je u prepunoj Kombank areni skočila preko svog ličnog, državnog rekorda, i ostvarila treći rezultat u istoriji dvoranskih takmičenja.
 
Sa 7,24 metra osvojila je prvo mesto i prvu zlatnu medalju za Srbiju na ovom Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani, gde je Beograd bio grad domaćin.
  • alias

    10.03.2017 22:35
    @АV
    Чекај само да поплаћамо све пенале за неискоришћене кредите. Па што остане, ако...

    http://www.021.rs/story/Info/Biznis-i-ekonomija/143081/Srbija-placa-sve-manje-penala-za-neiskoriscene-kredite.html

    Где има ту се и просипа.
  • Sale

    10.03.2017 19:52
    Pratio sam je od kako je pocela, radovao se svakoj pobedi. To se promenilo. Gledao sam potpuno bezosecajno cak sam iskljucio njen nastup. Ukaljala se u potpunosti i ne volim je uopste. Volim sve nase sportiste ali ne i nju.
    Barem se javno deklarisala gde je. Bravo Ivana tako si napredna.
  • AV

    10.03.2017 19:26
    Kada ce se malo novca odvojiti za gladnu decu , beskucnike , siromasne ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.