Mihajlović: Radite ili ćete izgubiti posao

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović uputila je poslednje upozorenje Putevima Srbije i građevinskim firmama da rade, ili će izgubiti posao.
U saopštenju iz kabineta potpredsednice vlade se navodi da je Zorana Mihajlović vanredno obišla radove na deonici Batočina - Kragujevac, gde oko 16 časova nije zatekla nijednog jedinog radnika.
 
"Nedopustivo je da po ovako lepom i toplom vremenu nema nijednog radnika na gradilištu. Nećemo da tolerišemo bilo čiji nerad. Građevinska sezona je počela i ne postoji nijedan razlog da radnici ne rade, dok god to vremenski uslove dozvole", kaže Mihajlović.
 
Ona je dodala da je ovo poslednje upozorenje investitoru JP Putevi Srbije, kao i svim građevinskim firmama koje rade na rehabilitaciji puteva da koriste svaki dan za radove.
 
"Ovako nešto nećemo tolerisati i ko ne bude ispunjavao svoje obaveze - izgubiće posao. Nemamo vremena za gubljenje", poručila je Mihajlovićeva.
  • skep

    22.03.2017 14:19
    A možda i nećete izgubiti posao nego dobiti milionske avanse. Ili se taj izvešta o gradnji Koridora 10 već zaboravio?
  • Pokemon

    22.03.2017 02:30
    Sve sto dolazi iz usta SNS bagre je tempirano. Ne kazem da ne treba nasutati JP da se radi, - kazem da uvek prave melodrame da bi izgledalk kul. Ovo je tipicno kako AV radi, ocitava bukvice itd... Uzas.
  • Konstantin

    22.03.2017 00:04
    rad-nerad
    A ovi se opet ubiše u Skupštini i Vladi od rada ?!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.