Beba umrla od smrzavanja, roditelji uhapšeni

Policija u Knjaževcu uhapsila je D.J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su odgovorni za smrt svoje tromesečne bebe.
Beba umrla od smrzavanja, roditelji uhapšeni
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako prenosi Blic, roditelji su pozvali bolnicu navodeći da njihova beba odbija da jede.
 
Lekar je, međutim, kada je došao u njihovu kuću mogao samo da konstatuje da je beba umrla.
 
U kući je policija zatekla još dvoje dece, od dve i tri godine, takođe s promrzlinama i u veoma lošem zdravstvenom stanju i ona su prebačena na Dečje odeljenje KBC u Nišu.
 
"Čim smo obavešteni o događaju, preuzeli smo brigu o deci. U toku je istraga, a naložena je i obdukcija tela preminule bebe, kako bi se tačno ustanovio uzrok smrti", izjavila je direktorka knjaževačog Centra za socijalni rad Snežana Nikolić.
  • Inspektor Višekruna

    14.02.2018 16:35
    Rodilo se...
    ....treba ga ljuljati. A da samo odgovorni rađaju decu, prosečna starost bi nam bila, odokativno 70 godina.
  • @Inspektor Višekruna

    14.02.2018 12:12
    Odgovorni roditelji u 21. veku ne rađaju decu svake godine, a da pri tome nemaju uslova za to. Pare, odnosno nedostatak para ovde nije primaran razlog smrzavanja novorođenčeta.
  • Inspektor Višekruna

    13.02.2018 19:42
    Socijalna politika
    Ovo dvoje dece će verovatno biti smešteno u hraniteljske porodice, a za manji deo tih troškova ova porodica je možda mogla funkcionisati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija