Dečak ubio i spalio psa

Dečak star 14 godina priznao je iživljavanje nad kerušom Milicom, čiji je raskomadan i spaljen leš pronađen u objektu Poljoprivrednog preduzeća "Bačka" u Sivcu.
Dečak star 14 godina priznao je iživljavanje nad kerušom Milicom, čiji je raskomadan i spaljen leš pronađen u objektu Poljoprivrednog preduzeća "Bačka" u Sivcu.

Maloletni N. N, učenik specijalnog odeljenja OŠ "20. oktobar" i korisnik usluga Centra za socijalni rad, u petak, 14. januara, ubrzo nakon što je policija obavila uviđaj na mestu zločina, priveden je u Policijsku stanicu Kula gde je priznao da je psa najpre usmrtio udarcima u glavu, a potom zaklao, raskomadao i delimično spalio ostatke leša, piše "Blic".

Četrnaestogodišnjak je jedino negirao policijske sumnje da je jeo meso životinje.

Stravičan prizor otkrio je Rajko Keljević, jedan od meštana koji je brinuo o lutalici nestaloj 30. decembra.

"Prepoznao sam psa po odsečenim šapicama", priča Keljević šokiran što su određeni delovi leša nedostajali, što ga je navelo na sumnju da je počinilac jeo meso nesrećne životinje.

Izvor "Blica" iz istrage kaže da se dečak na saslušanju branio da ga je pas napao, da je bez ičije pomoći psa najpre strpao u nekakv džak i udarao daskom. Potom ga je zaklao, delimično raskomadao, a retpostavlja se da je hteo da uništi dokaze spaljujući lešinu.

Maloletni N. N. je u trenutku kada ga je policija sa majkom privela, držao zatvorenog još jednog psa u jednoj od napuštenih radionica.

Sekretar MZ Sivac Goran Pejović kaže da nije upoznat sa detaljima monstruoznog slučaja, ali da je izvesno da će to doprineti ionako lošoj reputaciji sela.
  • lila

    19.01.2011 23:53
    bez reci
    nemam reci!!!!!
  • 18.01.2011 12:30
    procitali al bas pazljivo
    Zaklao,raskomadao,zapalio i MOZDA jeo!Alo bre,jel treba pazljivije citanje?Pa sta mislis o koljacima onog i ovog rata,da su bili akademici,slikari,pozorisni glumci a ? Nisu ! Bili su odhranjeni BIP,BIP,BIP.
  • 3opaH

    18.01.2011 08:27
    Aman, zaman
    Pre nego što opljujete po dečaku pročitajte pažljivo!
    "Maloletni N. N, učenik SPECIJALNOG ODELJENJA OŠ "20. oktobar" i korisnik usluga Centra za socijalni rad"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.