Skuplji krediti za stan

Subvencionisani krediti privredi i građanima biće dostupni najkasnije za desetak dana.
Subvencionisani krediti privredi i građanima biće dostupni najkasnije za desetak dana.

Za tu namenu iz budžeta Ministarstva ekonomije izdvojeno je sedam milijardi dinara, istakao je juče državni sekretar Nebojša Ćirić. ''Subvencionisani stambeni krediti biće na raspolaganju građanima pod istim uslovima kao prošle godine, osim što će učešće građana, umesto 5, iznositi 10 odsto. Država u finansiranju učestvuje sa 15 odsto, a banka 75 odsto.

Ove stambene kredite mogu da traže osobe starosti od 30 do 45 godina, s tim što oni koji imaju 45 godina mogu da uzmu kredit najduže na 20 godina'', naveo je Ćirić. On je dodao i da će se detalji u vezi sa ovim programom znati narednih dana, kada će bliže informacije objaviti Nacionalna korporacija za osiguranje stambenih kredita.

  • Besno čeljade

    18.01.2011 12:10
    A šta recimo da radimo mi koji imamo 23 godine?
    Ako oni žele da imaju potpunu državnu upravu, treba da znaju da odgovore na OSNOVNE potrebe društva, ako ne, bolje da beže.
    Pa da, jadnicima koji jedva skrpe nežto novca i hrabro se odluče za stambeni kredit lupaju nenormalne kamate, da bi posle imali da isplate glavonjama koji imaju oročene pare tu istu kamatu. GGGRRRRRR!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.