Dečak povređen prilikom pretrčavanja bulevara

Jedan petnaestogodišnjak povređen je u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila na Bulevaru oslobođenja kod zgrade "Dnevnika".

Jedan petnaestogodišnjak povređen je u petak u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila na Bulevaru oslobođenja kod zgrade "Dnevnika".

Svedoci kažu da je momak prilikom prvog pretrčavanja bulevara van pešačkog prelaza izgubio hiljadu dinara, te da je odlučio da se vrati po njih. Tada ga je udario beli "reno megan" novosadskih tablica.

Momak je lakše povređen, ali ga je Hitna pomoć prevezla u bolnicu.

  • 31.01.2011 21:34
    ako nisi upucen sta je bilo ne pametuj koliko ima od jednog do drugog pesackog i ne trpaj se gde ti nije mesto ,okanite mi se brata GLEDAJTE SVOJA POSLA .................dosta vise komentara i pametovanja sta bi bilo kad bi bilo on ima roditelje ne trebaju nam vasi saveti.....................................
  • Vladimir

    27.01.2011 16:04
    prelazak ?
    Nije me mrzelo da premerim na google earth-u.. Izmedju dva pesacka ima tacno 330m.. sto znaci da po zakonu samo na jednom uskom delu na sredini je prelazak (mozda) dozvoljen.. Uzgred, zar mislis da ti je 6 min u zivotu vaznije od celog zivota i vredno rizika da podletis pod auto?
  • G

    25.01.2011 08:32
    Deonica puta između N. Sajma i Futoške, ima oko 370m. Ovo znači, da ako ste na sredini, i želite da pređete put, treba da pređete oko 370m. Osobi koja hoda 1m/s je potrebno oko 6 minuta da pređe ovu razdaljinu. Poređenja radi, to vam ja otprilike kao da automobilom (na istoj lokaciji) umesto polukružnog kod N. Sajma (ili Futoške), pravite polukrug na mišeluku. Na mestima sa ovako frekventnim saobraćajem (i motornim i pešačkim), neophodni su bilo podzemni bilo nadzemni pešački prelazi. Na deonici od Bul. K. Petra do N. Sajma, još je veća razdaljina - oko 630 metara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija