Mladića ubila struja dok se kupao

Šesnaestogodišnji Damir Š. iz Crvenke poginuo je od strujnog udara prouzrokovanog kvarom na bojleru u kupatilu porodične kuće u kojoj je živeo sa bolesnom majkom.
Šesnaestogodišnji Damir Š. iz Crvenke poginuo je od strujnog udara prouzrokovanog kvarom na bojleru u kupatilu porodične kuće u kojoj je živeo sa bolesnom majkom. "Slučaj je policiji prijavljen 20. januara u 20.50 sati. Obavljen je uviđaj i utvrđeno je da je smrt maloletnika u kupatilu porodične kuće prouzrokovao strujni udar", rekli su u somborskoj policiji.

Meštani Crvenke su šokirani nesrećom koja je zadesila Zoricu Đerić, samohranu majku kojoj je Damir bio jedinac. "Kako sam čuo, Damir je uveče otišao da se okupa. Pustio je vodu i ubrzo posle toga se začuo vrisak. Zorica je bila očajna jer nije mogla da uđe pošto je sin zaključao vrata. Istrčala je i otišla u komšiluk da pozove pomoć, ali dečaku nije bilo spasa. Ljudi pričaju da je verovatno bojler bio u kvaru", priča za Blic jedan vidno potreseni meštanin.

Damir je pohađao prvi razred Srednje poljoprivredne škole u Crvenki. Bio je, kažu meštani, član školskog šahovskog kluba, takmičio se na turnirima i postizao značajne uspehe. "Bio je divan dečak. Vedar i pun života. Zorica je već neko vreme imala problema sa zdravljem i ne znam kako će ovo preživeti. Imala je samo njega. Od Damirovog oca se odavno razvela i živela je sama sa sinom. Imali su dovoljno za skroman život", kaže jedna komšinica Damirove majke.

Mladić je saranjen na groblju u Crvenki.
  • cepidlaka

    23.01.2011 20:13
    saucesce
    Majci i prijateljima.
    Ali novinari, majke vam, "saranjen"???
  • pamet u glavu!

    23.01.2011 18:43
    Ljudi, uvek iskljucite bojler! Cak i kada perete sudje ili uzimate malo vode u neku posudu za pice, caj ili kafu! Ako bojler "probije", kompletna vodovodna instalacija u svim kuhinjama, kupatilima i sl. će vam biti pod naponom, i dovoljno je samo da dodirnete metalni deo slavine ili mlaz vode!
  • majstor

    23.01.2011 16:15
    sigurnost na prvom mestu
    Kad upalite svetlo u kupatilu bojler se preko sklopke gasi i ne radi sve dok ne ugasite svetlo,cena 4500!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija