Mladić ranjen u lice dok je sprečavao pljačku pošte

Dvojica naoružanih razbojnika opljačkali poštu u Novom Beogradu. Prilikom pljačke, iz vatrenog oružja ranjena jedna osoba.

Dvojica naoružanih razbojnika opljačkali poštu u Novom Beogradu. Prilikom pljačke, iz vatrenog oružja ranjena jedna osoba.

31-godišnji muškarac koji je ranjen prilikom bezuspešnog pokušaja da spreči pljačku pošte u Novom Beogradu u stabilnom je zdravstvenom stanju, rečeno je na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju. Ranjeni muškarac je na Kliniku primljen sa povredom donje vilice, ranom na usni i obrazu, pokretan je i ne krvari.

Dvojica mladića sa fantomkama na glavama, upala su u ponedeljak oko 18 časova u poštu u ulici Jurija Gagarina u bloku 70 na Novom Beogradu, u kojoj je u tom trenutku bilo desetak ljudi. Kako tvrde očevici, napadači su savladali i razoružali radnika obezbeđenja, nakon čega su svima koji su bili u prostoriji naredili da legnu na pod.

Dok je jedan pljačkaš držao na nišanu prisutne, drugi je preskočio pult u potrazi za novcem.

Očevici kažu da je tada jedan mladić pokušao da razoruža pljačkaše, ali je u tom pokušaju teško ranjen. Iako za sada nema zvaničnih informacija koliko novca je opljačkano, u MUP-u Srbije je rečeno da se rado o svoti između 150 i 200 hiljada dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija