Ukraden krst u Čurugu

Policiji u Žablju prijavljen je nestanak jednog i oštećenje drugog krsta, spomen obeležja u Čurugu, postavljenog u znak sećanja na stradanje Mađara tom mestu, krajem 1944. i početkom 1945. godine.
Policiji u Žablju prijavljen je nestanak jednog i oštećenje drugog krsta, spomen obeležja u Čurugu, postavljenog u znak sećanja na stradanje Mađara tom mestu, krajem 1944. i početkom 1945. godine

Nadležno javno tužilaštvo kvalifikovalo je to delo kao krivično delo povreda groba, a policija je saopštila da intenzivno radi na njegovom rasvetljavanju.

  • srdjan

    26.01.2011 07:31
    Ajd da ponovim komentar koji izgleda nije bio po volji NJ.V. Moderatora:

    Komentar je bio veoma sličan @vojvođaninovom, a to da svi ti pobijeni Mađari ili bar veeelika većina nisu bili NIMALO nevini. Pamtimo mi čuružani za razliku od ostalog sveta u srbiji, malko duže. Imam ja puno detalja kako su mi dedu testerili na pola, ako moderatora interesuju detalji nek se javi ovde da mu pošaljem moju e-mail adresu
  • @Anonimus

    25.01.2011 21:09
    Mislim da ce da .eru dok se istorija bude ponavljala. Mozda kad naraster - samo ti se kaze... a mozda i ne.
  • 25.01.2011 18:29
    ALO DROGE 2011 JE !!! PA DOKLECETE DA .ERETE O ISTORIJI KOJA JE BILA PRE 70 GODINA ??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.