Pešak poginuo na Temerinskom putu

Novosađanin Sava Rakić (54) poginuo je u subotu uveče na Temerinskom putu, naspram benzinske pumpe "Lukoil", kada je na njega naleteo automobil pančevačkih registracija.
Novosađanin Sava Rakić (54) poginuo je u subotu uveče na Temerinskom putu, naspram benzinske pumpe "Lukoil", kada je na njega naleteo automobil pančevačkih registracija.

Na Rakića, koji je prelazio kolovoz van pešačkog prelaza, naletela je tojota, kojom je upravljao 26-godišnji Novosađanin Slobodan B koji se vraćao kući iz Temerina. Od siline udara, Rakić je ostao na mestu mrtav.

Policija je obavila uviđaj, a nakon istrage će biti poznat uzrok ove saobraćajne nesreće. Inače, na ovom putu su česte saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom u kojima stradaju pešaci.

  • Tamara

    06.02.2011 11:02
    :(
    ja znam kako je tu preci, katastrofalnooo.idem svaki dan na posao u backi jarak i nemoguce je preci put. a jelena je u pravu da grad svesno ignorise potrebu da se obezbedi prelaz pesacima. tu treba postaviti semafor pa bi i samim tim saobracaj bio mnogo bezbedniji.
  • Jelena

    01.02.2011 10:24
    :(
    Covek je prelazio VAN PESACKOG PRELAZA, jer je verovatno hteo da predje na autobusko stajaliste petice preko puta. A na tom mestu nema ni pesackog prelaza ni pesacke staze, iako se tu nalazi megamarket Rodic i mesara Matijevic. Grad
    svesno ignorise potrebu da se na ovom mestu na bilo koji nacin obezbedi prelaz pesaka, kojih ima u velikom broju, sto kupaca, sto zaposlenih u Rodicu. Nadam se da ce neko reagovati i da ce ovo biti poslednja tagedija na tom mestu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija