Ukrao auto u kom je spavao dečak

Nepoznati lopov slučajno je oteo jedno dete u četvrtak u Beogradu, kad je ukrao automobil u kom je dete spavalo.

Nepoznati lopov slučajno je oteo jedno dete u četvrtak u Beogradu, kad je ukrao automobil u kom je dete spavalo. Auto s detetom unutra ubrzo je nađen.

Kako piše "Blic", krađa se dogodila u četvrtak oko 19 sati u Ulici vajara Živojina Lukića, na Novom Beogradu. Nakon što je shvatio da dete spava na zadnjem sedištu, razbojnik je kilometar dalje parkirao vozilo ispred mehaničarske radionice u Ulici Pere Segedinca i pobegao. Pet minuta kasnije policija je pronašla automobil u kojem je dečak i dalje bezbrižno spavao.

List prenosi nezvanična saznanja da je D.S. (36) parkirao "citroen c4" oko 18.45 u Ulici vajara Živojina Lukića i otišao do obližnje fotokopirnice, a svog šestogodišnjeg sina ostavio je da spava na zadnjem sedištu. Očekivao je da će brzo završiti sa obavezama, pa je odlučio da ne gasi motor i ključeve ostavi u kontakt bravi. Međutim, trenutak nepažnje iskoristio je lopov koji je seo u automobil i odvezao se.

  • mama

    11.02.2011 13:49
    otac kolac
    da je moj muž to uradio odmah bih se razvela od njega a pre toga bi bilo "nasilje u porodici" jer bih ga polomila! glupi kreten, u zemlji srbiji ostavlja dete u otključanim kolima. na sreću sve se dobro završilo a ko zna šta je sve moglo da se desi. muškarci su takvi, ne razmišljaju o mogućim posledicama.
  • jatzans

    11.02.2011 13:39
    @Djura
    Za razliku od Vas, kojoj/kome treba dozvoliti da sudi? Niste pozvani.....
  • 11.02.2011 11:16
    Ko jos ostavlja upaljen auto?? Pa ni da sedi u njemu momak od 25 godina i 100kila nema smisla (ekologija, zagadjenje, trosenje benzina...) a kamoli malo bespomocno dete od 6 godina!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.