Pretučen zbog dresa

Šesnaestogodišnjeg učenika Srednje mašinske škole, pretukla je grupa momaka, jer je na sebi imao dres Crvene zvezde.

Šesnaestogodišnjeg učenika Srednje mašinske škole, u ponedeljak je pretukla grupa momaka, jer je  na sebi imao dres Crvene zvezde.

Incident se dogodio u hodniku na drugom spratu škole, nakon odmora, kada je, kako se saznaje, nekolicina momaka upala u školu i pretukla učenika i iscepala mu dres.

Kako je za Novosadsku televiziju potvrdio direktor Mašinske škole, Miloš Mazalica, momak je teže povređen, a posle ukazane medicinske pomoći, pušten je na kućno lečenje. Istraga je u toku.

  • NSCZ

    30.05.2011 20:55
    15 na 1 = Firma
    Prvo,nije dres nego duks....drugo,nisu ga iscepali nego decko nije dao duks....a prvo su ga napala njih trojica starijih od njega 2,3 godine....i trazili da skine duks...a nakon sto je odbio oni su otisli i vratili se u grupi od njih 15 gde su ga pretukli i opet mu nisu uzeli duks!
  • igor sekeres

    22.02.2011 18:06
    Svuda u svetu je to tako, to je navijački kodeks.
    Ne podržavam nasilje, ali prirodno je da izazivaš nevolju kada se šetaš po NS u dresu nekog kluba koji nije iz NS.
    Šta mislite kako bi se proveo neko u dresu Vojvodine u BG?
  • Veliki Šveb

    20.02.2011 20:17
    Eto, vidite da znaju ljudi. Sad lepo prosledite policiji IP adrese sa kojih su pisali komentatori koji znaju šta se desilo i ko ga je tukao, pa da se reši to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija