Struja skuplja od 1. aprila

Vlada Srbije odobrila je na telefonskoj sednici povećanje cene struje od 1. aprila.

Vlada Srbije odobrila je na telefonskoj sednici povećanje cene struje od 1. aprila.

Nova cena biće za 13,5 odsto veća, a struja neće poskupeti za domaćinstva koja troše do 350 kilovat-časova mesečno. Prema podacima Elektroprivrede Srbije, oko 40 odsto domaćinstava u zemlji spada u ovu grupu potrošača.

Agencija za energetiku je procenila da struja za domaćinstva može da poskupi maksimalno 13,5 odsto, a nešto više za ostale kategorije potrošača. Struja je poslednji put poskupela 1. marta 2010. godine, u proseku za 10 odsto.

  • Kope

    26.02.2011 18:15
    cena struje
    Potpono se slazem sa Lallom !

    Mi zivimo cetvoro u sopstvenoj kuci sa jednom neredovnom platom od 20000 hiljada i trosim 600kw i na.....bo sam. A uz to ko zna sta znaci to 6,4 evro centa za tarifne potrosace????
  • Lalla

    26.02.2011 09:11
    nekom majka...
    Najveci potrosac u kuci je bojler...
    Znaci gradjani koji su za "tepsiju ribe otkupili stanove,a svi zaposleni su uplacivali u stanbeni fond,sada ce jos jednom biti privlegovani....sa beneficijom kod struje ako trose do 350 KW!!!
    Pored gasa;gde individualni potrosaci moraju platiti do petnaestog u mesecu,dotle putem Toplane grejanje se beskamatno placa u dvanaest jednakih rata.....
    A o legalizaciji i otimacini putem legalizacije je posebna prica!!!!!!
    Nekom majka - nekom maceha!!!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.