Osumnjičen za pokušaj ubistva

Kriminalistička policija uhapsila je 35-godišnjeg Novosađanina Sinišu Ž. osumnjičenog za pokušaj ubistva, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje oružja i falsifikovanje isprave.

Kriminalistička policija uhapsila je 35-godišnjeg Novosađanina Sinišu Ž. osumnjičenog za pokušaj ubistva, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje oružja i falsifikovanje isprave.

On se tereti da je, u maju 2007. godine, pokušao da ubije jednog Novosađanina, a za njim je bila raspisana i poternica radi izdržavanja kazne zatvora, na koju je osuđen zbog trgovine narkoticima. Siniša se tereti da je na keju u blizini Štranda iz pištolja ispalio nekoliko hitaca, koji su u grudi i nogu pogodili Milorada B.

Prilikom hapšenja, kod sebe je imao falsifikovanu ličnu kartu i vozačku dozvolu, a pretresom njegovog stana policija je pronašla oko 22 grama praha za koji se pretpostavlja da je kokain, nelegalno oružje-kratež i pištolj, veću količinu municije i značajan iznos novca, u domaćoj i stranoj valuti. Siniša Ž. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija