Nervozni vozač usmrtio dvojicu kod Siriga

U saobraćajnoj nesreći između Siriga i Srbobrana u petak ujutru su poginuli Novosađani, 62-godišnji Bela Balaž i 53-godišnji Lazar Nikolić, dok je još jedna osoba koja se nalazila s njima u automobilu povređena i smeštena u vrbasku bolnicu.
U saobraćajnoj nesreći između Siriga i Srbobrana u petak ujutru su poginuli Novosađani, 62-godišnji Bela Balaž i 53-godišnji Lazar Nikolić, dok je treći putnik koji se nalazio s njima u automobilu, N. T. iz Novog Sada, povređen i smešten u vrbasku bolnicu.

Udes se desio jutros posle 10h kada je 34-godišnji Milan J. iz Veternika vozeći fiat udario u stojadina u kojem su se nalazili stradali, a posle neuspelog pokušaja da ga pretekne. Potom se sudario i sa pežoom koji je dolazio u suprotnog smera, a vozači ova dva automobila ostali su nepovređeni.

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv Milana zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

  • Vaximilian

    25.03.2011 23:19
    Uzas
    Verovatno ce i ovaj vozac kasnije da dobije samo uslovnu kaznu ili nesto slicno, kao do sada sto su takvi idioti bili nagradjivani za nedelo!
  • ćelavac

    25.03.2011 18:34
    Takvih debila kao što je taj ima koliko hoćeš. Zanimljivo je i kako se lako prepoznaju i vozači iz BG-a. Opušteno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.